diumenge, 3 de febrer del 2013

Seguim lluitant

Malgrat que el blog porta molt de temps desactualitzat, des de l'Assemblea de Joves de Santpedor El Ganer no ens hem parat de moure. Aviat seran tres anys de lluites, moviment i il·lusió. 

Cada mes de juny des del 2010 hem estat donant continuïtat a la Festa de la Percussió els diumenges de Festa Major, amb la tradicional cercavila, botifarrada popular i concert de final de Festa Major. 

També hem estat donant vida i consciència política a la Fira de Sant Miquel, organitzant la Taverna de la Fira els anys 2010, 2011 i 2012, amb música en directe, exposicions i des del 2011 amb els PD's a la Taverna i el Karaoke. D'aquesta manera hem aconseguit crear a la Fira un espai jove de convergència de moviments socials i culturals. 



Durant el desembre de 2011 es va dur a terme la campanya “Pensa Global, Actua Local” amb objectiu de conscienciar la gent sobre la importància d'actuar i participar en moviments per tal de canviar les injustícies d'aquest món. Els actes es van centrar en l'eix econòmic i va consistir d'una xerrada sobre la Banca Ètica per part de membres de FIARE, el cinefòrum del reportatge “Homenatge a Catalunya II”, presentat per la directora del film, Joana Conill. Per tancar la campanya es va dur a terme a la Plaça Gran del poble una edició del Mercat de l'Estraperlo.

Finalment, durant la campanya per les eleccions autonòmiques del 25N des del Graner vam voler donar tot el nostre recolzament i força a la CUP-AE organitzant, juntament amb el grup de suport de la CUP a Santpedor, un acte de campanya.

Ara mateix ens trobem més actives que mai, i tenim nous actes i projectes a la vista dels quals us anirem informant ben aviat. Ara més que mai cal lluitar i participar. Volem seguir sent una eina de consciència, debat i acció pel poble i pel jovent. Moltes gràcies a totes pel suport rebut fins ara. Independència, socialisme, feminisme!


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada