diumenge, 3 de febrer del 2013

Santpedor Lliure de desnonaments

El passat desembre de 2012 va néixer a Manresa la PAHC Bages (Plataforma d'Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme) per tal de poder treballar juntes per aturar desnonaments, hipoteques salvatges i fer força per aconseguir un habitatge digne per tothom. Un dels primers èxits ha estat aconseguir que l'Ajuntament de Manresa aprovés una moció per declarar la ciutat lliure de desnonament en el ple del passat dijous 17 de gener.

 Recentment, una família de Santpedor també es troba assetjada per la dictadura dels bancs. Una hipoteca, cedida per l'oficina de “La Caixa” del carrer Àngel Guimerà de Santpedor està asfixiant l'economia de la família, constituïda per una parella jove i una filla de 3 anys. Com que la família ja no habita en l'immoble hipotecat, actualment l'entitat bancària està estudiant la condonació del deute (anulació del deute a canvi de l'immoble, entenent que la família mai no li podrà fer front). 

Tanmateix, és necessari donar tot el suport i fer tota la pressió possible. Per això i per tal d'aturar possibles situacions semblants, la PAHC Bages portarà la moció per declarar Santpedor lliure de desnonaments al proper ple del dimarts dia 4 de febrer. Com que, desgraciadament i en contra de qualsevol lògica democràtica, al plens municipals de Santpedor només poden intervenir els grups polítics, es convoca una concentració a les 19:15h a la Plaça Gran per tal que la família afectada llegeixi el text de defensa a la moció. Seguidament es debatrà la moció al ple (19:30h) com a primer punt. 

Només amb la força de totes podem aconseguir que s'aprovi la moció i que la família obtingui la condonació del deute. 

Per un habitatge digne i per aturar l'estafa dels mercats i els bancs, ens trobem totes el dimarts 5 de febrer a les 19:15h a la Plaça Gran de Santpedor. Independència, socialisme, feminisme!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada