dimarts, 24 de setembre del 2013

Taverna Popular de la Fira 2013

Un any més, l'Assemblea de Joves de Santpedor El Graner organitza la Taverna Popular de la Fira durant els dies 27, 28 i 29 de setembre, com a espai reivindicatiu i festiu de la Fira de Sant Miquel de Santpedor. Tots els actes es desenvoluparan entre la Plaça i el local del Born.

Divendres a 2/4 de 9 del vespre es donarà el tret de sortida d'aquest seguit actes a partir de la xerrada que oferirà l'Anna Gabriel (militant de la CUP i professora de Dret a la UAB) sobre la campanya "Independendència per canviar-ho tot". Seguidament, vora les 11 de la nit, es realitzarà un concert dels grups Skaldats (ska, Bages), Via Fora (ska-punk, Bages) i Segonamà (rumba, Camp de Tarragona) que s'intercalarà amb mostres de cultura popular santpedorenca a càrrec de la Colla Bastonera Picarols de Santpedor, els Castellers de Santpedor i Grallers i gralleres de Santpedor

L'endemà, a les 9 del vespre, el Manel Fernàndez, propietari del recent tancat i popular bar santpedorenc "La Tanca", oferirà un tast de cerveses artesanals catalanes. El tast inclou sopar i és de places limitades. Els tiquets es poden adquirir a la Llibreria L'Horitzó i al bar La Granja Meix fins divendres.

Finalment, el diumenge durant la Fira, s'organitzarà la Taverna propiament dita amb servei de barra i actuacions musicals a les 13h a càrrec de l'artista santpedorenca '"Anaïs", que presentarà el seu projecte de cançó d'autor "Espiral", i a les 19h quan el duet"Saletas Brothers" oferirà el seu recital de cançó i rap protesta. La jornada i els actes de la Taverna Popular del a Fira 2013 es clouran amb la tercera edició del ja tradicional "Karaoke de Fira". "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada