diumenge, 28 de febrer del 2010

Dia Internacional de la Dona


El Graner celebrarem, juntament amb altres entitats del poble, el 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, amb diversos actes.

La celebració serà el dissabte 6 de març i consistirà en una jornada festiva i reivindicativa. A les 18:00 es durà a terme una ballada de Gegantes a càrrec dels Geganters i Grallers de Santpedor a la Plaça Gran. Ballaran la geganta i la gegantona del poble.

Seguidament hi haurà una xocolatada prèvia a la lectura del manifest. Finalment, la Companyia Singular realitzarà una actuació de Hip-Hop en motiu de la lluita antipatriarcal (http://www.youtube.com/watch?v=FtTA1Ku7vp8).

El divendres 5 de març també es realitzarà a les 19:00h un taller de rols antipatriarcals a càrrec del col·lectiu feminista Acció Lila al Lokal de la Vila (Casal de Joves).

Altres entitats del poble com El Ramat, Ressó o el Casal de Joves també realitzaran durant la setmana diversos actes reivindicatius i de formació.


Les desigualtats de gènere segueixen sent vigents avui en dia. Podem comprovar, a l'escola, la feina o la televisió com s'apliquen els rols patriarcals tradicionals, que sempre han deixat la dona en una posició desafavorida i d'opressió. Per aquest motiu creiem que és important seguir treballant i lluitant per tal de que tots siguem conscients de la problemàtica i poder posar punt i final a aquestes desigualtats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada